shutterstock_548181151-2

Voor specifieke huidverjonging maken we naast onze anti-ageing behandeltechnieken ook gebruik van de nieuwste apparatuur, bijvoorbeeld ter versteviging van de gezichtscontouren, het verwijderen van couperose, het vervagen van rimpels en pigmentvlekjes. Microdermabrasie en Meso Vytal zijn op het ogenblik de meest populaire technieken voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen

Microdermabrasie Full Face 60 min. € 77,50
Meso VYTAL Therapie Full Face dmv krachtige werkstoffen 45 min. € 75,00
Mini Facelift dmv. 60 min. € 105,00
LED Mask Anti-Aging Therapy 15 min.€ 29,95
LED Mask Anti-Aging Therapy 25 min.€ 35,00

Lees hieronder meer over de Micro dermabrasie behandeling.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, vergrote porien en ondiepe littekens en dofheid en/of matheid. Een behandeling geeft de bovenste huidlaag een intensieve peeling. Door middel van een vacuumtechniek worden steriele microkristallen over de huid gezogen, dit geeft een licht schurend gevoel, alsof er zand over de huid geschuurd wordt, zodat een jongere, frissere huid tevoorschijn komt. Door het regeneratie vermogen van de huid, gaat deze zelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

Voorafgaand aan de Microdermabrasie behandeling vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek wordt samen met u een behandeladviesplan opgesteld voor het specifieke huidprobleem. Daarna beginnen we met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt het microdermabrasie apparaat gebruikt, waarbij het handstuk lijkt op een pen. Na deze intensieve behandeling verzorgen wij de huid met Lookx Skincare produkten voor een nog mooier resultaat. Ivm. mogelijkheid tot pigmentverschuiving doen wij deze behandeling niet in de zomermaanden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

1 behandeling is toepasbaar als éénmalige, huidverbeterende en teint opfrissende behandeling, maar bij specifieke huidproblemen adviseren wij een kuur. Minimaal 4, tot gemiddeld 6 tot 8 behandelingen die met tussenpozen van 1 à 2 weken worden gegeven.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit.

U ziet direct na de behandeling dat uw huid intensief behandeld is. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen of u te lang in de zon gezeten heeft. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar worden op de huid, dit is een normale reaktie. De huid kan tot 2 dagen na de behandeling rood zien. Houdt hier rekening mee met het plannen van uw afspraken. Na de behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na aantal dagen gaan schilferen.

Hoe behandel ik verder het beste mijn huid.

Om het effect van de behandeling te ondersteunen en tot een zo goed mogelijk resultaat te komen is het noodzakelijk dat u uw huid tijdens de kuur thuis verzorgt met het speciale Lookx Skincare verzorgingspakket. Tijdens en na afloop van de kuur beschermt u uw huid enkele weken met een zonnecrème van Lookx om pigmentatie te voorkomen (voornamelijk in de zomermaanden). Tevens wordt geadviseerd om veel water te drinken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat een Microdermabrasie behandeling/ kuur voor uw huid kan doen onze specialisten staan voor u klaar voor een gratis intakegesprek.

Meso Vytal therapie

Meso Vytal is een nieuwe, unieke en efficiënte schoonheidsbehandeling op basis van een geheel nieuwe techniek voor huidverbetering. Het is een veilige, eenvoudige en snelle manier om de huidcellen een oppepper te geven.

Met behulp van heel veel kleine naaldjes worden microkleine gaatjes in de bovenste huidlaag(epidermis) gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd.

Het Meso vytal Cell Boost Concept bestaat uit 2 verschillende behandelingen. Meso vytal med – huidverjonging, met hyaluronzuur en peptiden of Meso vytal fresh – voor extra voeding met zorgvuldige samenstelling van vitaminen, Q10 en aminozuren.Rimpels en fijne lijntjes worden duidelijk verminderd. Door het hyaluronzuur worden de ruimtes tussen de cellen opgevuld en wordt de huid voller en gladder van binnenuit. Dit is al zichtbaar na slechts 1 behandeling.Voorbereiding en nazorg: Om de behandeling optimaal te laten verlopen gebruiken wij een speciala AHA peeling vooraf en een speciale herstelende aftercare crème als nazorg. Contra-indicaties: allergiën, huidafwijkingen, immuundeficiëntie en een hypergevoelige huid.

Bent u ook zo enthousiast geworden? Kom bij ons langs om deze geweldige behandeling te ondergaan.

L3 Laserlifting

De Pascaud laser is een unieke techniek voor een natuurlijk ogende facelift zonder chirurgie of botox. Dé methode voor rimpelcorrectie en huidverjonging. De Pascaud laser is een koud laser techniek. Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig én zorgt voor een beter functioneren van de cellen. Een eenmalige behandeling is geschikt als preventie en een kuur van meerdere behandelingen zorgt voor lang aanhoudende resultaten. Het resultaat is direct zichtbaar. Een behandelkuur is dan ook dé oplossing voor een huid die haar veerkracht verloren heeft én voor mensen die een facelift te ingrijpende vinden.

Is deze behandeling voor mij geschikt?

De L3 laserbehandeling is uitermate geschikt voor

 • voor lifting van gezicht
 • versteviging van het weefsel
 • het verminderen van vochtwallen en oedeem(vochtophoping),
 • voor verbetering van de bloedsomloop en weefselspanning
 • voor het liften van de oogcontouren
 • goed voor een beter celfunctioneren

LED MAKS ANTI-AGEING THERAPY

Het LOOkX anti-ageing LED mask is een uniek apparaat dat kan worden ingezet bij professionele verjongende en herstellende gezichtsbehandelingen. Het biedt de meest innovatieve oplossing op het gebied van huidverbetering en anti-ageing. Het LOOkX anti-ageing LED mask maakt gebruik van LED technologie, een nieuwe generatie fototherapie. Met dit apparaat kunnen dezelfde mooie resultaten worden geboekt als met de klassieke vormen van licht- en fototherapie, zoals laser, cold laser en IPL, maar dan zonder de nadelen die deze behandelingen soms met zich meebrengen.

LOOkX anti ageing LED therapie

√ Minder lijntjes en rimpels
√ Stevigere huid
√ Strakkere huidcontouren
√ Gaat huidveroudering tegen

Het LOOkX anti-ageing LED mask bevat 70 rode lampjes. Deze lichtgolven van monochromatisch rood licht zijn in staat de diepere huidlagen te bereiken en de energieproductie in de cellen te stimuleren waardoor weefsels en cellen in de huid intensiever functioneren. Het masker biedt een toegankelijke, aangename en geheel pijnloze behandeling.

Uw voordelen na een kuur van 4 LED behandelingen;

 • Verhoogt collageen en elastine productie
 • Verhoogt energieproductie (ATP) in cellen
 • Versterkt bindweefsel
 • Herstelt huid DNA
 • Verzacht en kalmeert de huid
 • Verbetert het zelf vernieuwend vermogen van de huid
 • Uw huid ziet er mooier, vitaler en jonger uit!

Over LED therapie

LED therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen in de ruimte.