Graag stellen wij ons aan u voor

Naast allround schoonheidsspecialist ben ik sinds 2005 de trotse eigenaar van All People City Spa. Beauty is  mijn passie en mijn levensstijl en dat probeer ik samen met mijn team ook uit te stralen. Ik vind het belangrijk om mensen op weg te helpen naar een mooier wordende huid op een zo natuurlijk mogelijke manier. Want als je er goed uit ziet, voel je je ook goed. En dat straal je uit.

Huidverbetering gaat niet vanzelf en daar helpen wij u graag bij. Dit sluit helemaal aan bij de samenwerking
die we zijn aangegaan met LOOkX: we werken met een huidverzorgingslijn met de hoogst toegestane percentages werkstoffen met een verbluffend resultaat.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in diverse behandelingen, met onder andere Permanente Make-Up, Micro Dermabrasie, L3 Laser lifting, Myso Vital. Om up to date te blijven, volgen de medewerksters ook geregeld cursussen en bijscholing.

Bij All People draait het om het in de watten leggen van onze gasten en zijn we pas tevreden als u dat ook bent.

Carin Brouwer, eigenaresse
All People City Spa
powered by LOOkX

Medewerker
Naam: Kim Witte

Allround schoonheidsspecialiste/micro dermabrasie/meso vytal/Acne/couperose verwijderen/make-up/massages

Kim werkt sinds 2010 bij All People City Spa en is uitgegroeid tot allround schoonheidsspecialiste. ”Ik ga nog regelmatig op cursus om mij nog meer te richten op huidverbetering. Ook mag ik mij LOOkX Skincare specialiste noemen, zodat ik samen met u de huid op een hoger niveau kan brengen. Mijn specialisatie is Micro Dermabrasie en couperose verwijderen.”

 

Medewerker
Naam: Carola Quant

Allround schoonheidspecialiste/pedicure/meso vytal/L3 laser specialiste/make-up

Carola werkt sinds 2011 bij All People City Spa en vindt het super leuk om met mensen en hun huid bezig te zijn, hen mooi te maken en ze in de watten te leggen. Haar specialisatie binnen All People is Pedicure, L3 Laser specialist, meso vytal en LOOkX Skincare specialiste. “Ik ben pas tevreden als u dat ook bent en werk graag samen met u aan uw huidverbetering!”