Graag stellen wij ons aan u voor

Naast allround schoonheidsspecialist ben ik sinds 2005 de trotse eigenaar van All People City Spa. Beauty is  mijn passie en mijn levensstijl en dat probeer ik samen met mijn team ook uit te stralen. Ik vind het belangrijk om mensen op weg te helpen naar een mooier wordende huid op een zo natuurlijk mogelijke manier. Want als je er goed uit ziet, voel je je ook goed. En dat straal je uit.

Huidverbetering gaat niet vanzelf en daar helpen wij u graag bij. Dit sluit helemaal aan bij de samenwerking die we zijn aangegaan met LOOkX: LOOkX staat voor smart & clean beauty. Slimme, multifunctionele producten die altijd huid- en ecovriendelijk zijn.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in diverse behandelingen, met onder andere Permanente Make-Up, Ooglift correctie en rimpels verwijderen zonder snijden dmv Fibroblast, Oxygeneo treatment (milde microdermabrasie en zuurstofbehandeling), L3 Laser lifting, Medische microneedling met Skinpen. Om up to date te blijven, volgen de medewerksters ook geregeld cursussen en bijscholing.

Bij All People draait het om het in de watten leggen van onze gasten en zijn we pas tevreden als u dat ook bent.

Carin Brouwer, eigenaresse
All People City Spa
powered by LOOkXMedewerker
Naam: Sharon Lighthart

Mijn naam is Sharon Lighthart ik ben 25 jaar en ik woon samen met mijn hondje, naast mijn ouders in Werfershoof.
Ik ben Allround schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in bindweefselmassage, acné, microneedling, fruitzuur peelings, Skinpen, browstyling en massage.
Wat ik zo leuk vindt aan het vak schoonheidsspecialiste is het contact met klanten en dat we samen kunnen werken aan huidverbetering. Ook ben ik erg geïnteresseerd in de werkstoffen van producten en wat ze precies doen voor de huid. Ik ga nog regelmatig op cursus om mij nog meer te richten op huidverbetering. Ook mag ik mij LOOkX Skincare specialiste noemen, zodat ik samen met u de huid op een hoger niveau kan brengen. Doormiddel van gebruik van apparatuur kunnen wij uw huid op een nog hoger level brengen.


Medewerker
Naam: Irma van Til

Met veel plezier stel ik mij aan je voor!

Mijn naam is Irma van Til. Ik ben een enthousiaste, gedreven en zorgvuldig werkende vrouw van 57 jaar en woonachtig in Alkmaar. Na een lange carrière in de gezondheidszorg als verpleegkundige, Intensive Care verpleegkundige en later als leidinggevende ben ik enkele jaren geleden de opleiding voor schoonheidsspecialiste gaan volgen die ik 2 jaar geleden heb afgerond, vorig jaar ben ik de pro-voet erkende opleiding voor pedicure gaan volgen bij de Haarlemse Academie in Uitgeest.

Onlangs kwam ik in contact met Carin, die op zoek was naar een zelfstandig werkende pedicure voor haar salon. Tijdens onze kennismaking werd het al gauw duidelijk dat Carin en ik dezelfde ideeën over kwaliteit delen, waardoor er snel een klik was.