Ultiem onthaasten en genieten van exclusieve behandelingen alléén of met z’n tweeën, dat kan ook bij onze City Spa, na een paar behandelingen voelt u zich weer herboren.

Geniet na de behandeling van heerlijke verse thee, koffie of sapje. Wij beschikken over doucheruimte en scrub mogelijkheden.

LOOkX WELLNESS PERFECTION € 150,00 (voor alle huidtype en duurt 120 minuten)

Verwen jezelf. Totale ontspanning en huidverbetering! Deze uitgebreide behandeling met LOOkX skincare gezichtsbehandeling en massages,
waaronder de anti-stress rugmassage en een overheerlijke voetmassage en natuurlijk ontbreekt niet een uitgebreide gezichts- en decolleté- en hoofdhuidmassage. Dit alles biedt totale ontspanning! Uiteraard krijgen ook de verschillende drukpunten alle aandacht. De behandeling geeft de huid direct een zijdezacht gevoel en maakt poriën kleiner en de huid stevig. Een super gladde uitstraling is het resultaat. Tijdens de
gehele behandeling stimuleren warme en koude kompresdoeken de bloeddoorstroming in de huid. Zo bouwt
u een natuurlijke weerstand op.

LOOkX RELAX BEHANDELING € 135,00 (120 minuten)

Relaxter dan dit wordt het niet… We beginnen met een uitgebreide LOOKX Skincare gezichtsbehandeling, met onder andere een gezichts-, decolleté-hoofdhuid-, hand- en voetmassage. Daarna wordt de rug, waar jezelf immers zo moeilijk bij kunt, goed onder handen genomen met een heerlijke peeling die alle dode huidcellen en vuil verwijdert. De ronddraaiende bewegingen waarmee wij dit doen is daarbij heerlijk ontspannend. Na deze peeling bent u perfect voorbereid op een ontspannende pakking naar keuze.