shutterstock_296921861-2

Ultiem onthaasten en genieten van exclusieve behandelingen alléén of met z’n tweeën, dat kan ook bij onze City Spa, na een paar behandelingen voelt u zich weer herboren.

Geniet na de behandeling van heerlijke verse thee, koffie of sapje in onze relax room en lees een boek of luister naar heerlijke muziek. Wij beschikken over doucheruimte en scrub mogelijkheden, er zijn géén sauna’s.

Naast onze vaste arrangementen zullen we per kwartaal een seizoensarrangement op onze website plaatsen en natuurlijk kunt u ook zelf uw arrangement samenstellen, door diverse behandelingen te combineren. Bij deze prijs telt u een bedrag van € 17,50 p.p. op voor koffie/thee/sapjes/lekkers/lunch/badjas en slippers. Bij drie behandelingen van minimaal 25 minuten ontvangt u een korting van 10%.

LOOkX WELLNESS PERFECTION € 105,00

Totale ontspanning en huidverbetering! Deze uitgebreide behandeling met gezichtsbehandeling en massages,
waaronder de antistress rugmassage en een overheerlijke voetmassage en natuurlijk ontbreekt niet een uitgebreide gezichts- en decolleté- en hoofdhuidmassage. Dit alles biedt totale ontspanning! Uiteraard
krijgen ook de verschillende drukpunten alle aandacht. De behandeling geeft de huid direct een zijdezacht
gevoel en maakt poriën kleiner en de huid stevig. Een super gladde uitstraling is het resultaat. Tijdens de
gehele behandeling stimuleren warme en koude kompresdoeken de bloeddoorstroming in de huid. Zo bouwt
u een natuurlijke weerstand op.

CITY SPA ARRANGEMENT € 130,00 (Incl. lunch)

Gezichtsbehandeling met Janssen Cosmetics met gezichts- en decolleté massage 55 min, rugpeeling en heerlijk geurende pakking 25 min en luxe voetenspa beleving incl. lakken nagels óf uitgebreide manicure met lakken van de nagels.

LOOkX RELAX ARRANGEMENT € 150,00 (Incl. lunch)

Uitgebreide LOOKX Skincare gezichtsbehandeling van 85 minuten, met onder andere een gezichts-, decolleté-
hoofdhuid-, hand- en voetmassage exclusief epileren. Maak tijdens de gezichtsbehandeling ook kennis met LED Therapy(15 min). Volledige lichaamspeeling met ontspannende lichaamsmassage. En LOOkX Make-up als u naar huis gaat.

Seizoensbehandeling: Zomer – Hydratatie&Protection Arrangement € 139,50 (incl. lunch)

Bereidt jouw huid voor op de zomer en kom heerlijk ontspannen. Zo is jouw gezicht en lichaam Summerproof.

Summer hydration&protection treatment van Janssen inclusief gezichts- decolleté en voetmassage (75min). Lichaamspeeling met hydraterende pakking,met tijdens pakking een hoofdhuidmassage. En als afsluiting van de dag bubbelen in de Footspa met voetenscrub en voetcrème en tijdens het bubbelen een drankje en hapje.