DS V-LINE Collageen Draadlift is de nieuwste behandeling bij All People City Spa. Het is op het moment de nieuwste beautytrend voor het verminderen van rimpels en strakkere gezichtscontouren.
Naarmate we ouder worden loopt de aanmaak van collageen en elastine in de huid terug. Dit komt o.a. door onze leefstijl, ouderdom, stress, zon of door onze hormonen. Ben jij nog niet toe aan allerlei heftige ingrepen of botox en je wilt wel van de eerste rimpels af, dan is dit een natuurlijke manier om de huid te verstevigen. Met de DS V-Line collageen draad behandeling gebruiken we en de naam doet het al verklappen een speciale draad op basis van collageen en stamcellen.

DS V-Line collageen draadjes zijn geschikt voor alle huidtypes, geven direct resultaat, de huid krijgt niet te maken met een downtime. De collageen draden vertraagt het verouderingsproces, verbetert de huidstructuur en is geheel pijnloos. Ook kunnen de collageen draadjes preventief worden ingezet om de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes langdurig te vertragen.

We behandelen:

  • kraaienpootjes
  • neus lippenplooi
  • fronsrimpel
  • voorhoofdrimpels
  • boven en onderoogleden
  • rimpels bovenlip
  • algehele huidverbetering bij een verslapte huid!

Gaan de rimpels weg?

Nee, ze gaan niet weg maar worden wel minder diep. Voor het beste resultaat is het nodig dan je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost, maar in een kuur kun je werken op een mooi resultaat. Bij een kuur is minimaal 3 behandelingen nodig, met tussenpozen van 2 weken. Herhaling van de behandeling is hierna elke 3 maanden met 1 behandeling.

Als je een kuur volgt zie je dat de rimpeldiepte afneemt Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk en daarom kunnen wij het helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen.

Alle behandelingen zijn inclusief reiniging, dieptereiniging, huid verwarmen dmv ultrasoon, tripollar of cuppen, collageen draden en LED mask.

Wil je meer informatie of een GRATIS intake, maak dan nu een afspraak.

Prijzen:

4 draden € 100,00
10 draden € 150,00
20 draden € 250,00
Kuur van 3 behandelingen
10 draden per behandeling
€ 450,00
Kuur van 3 behandelingen
In 1x betalen
€ 375,00

Sin barrier control mask is een speciaal Collageen draden Masker € 175,00 voor het hele gelaat.

Resultaten