De Pascaud laser is een unieke techniek voor een natuurlijk ogende facelift zonder chirurgie of botox. Dé methode voor rimpelcorrectie en huidverjonging. De Pascaud laser is een koud laser techniek. Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig én zorgt voor een beter functioneren van de cellen. Een eenmalige behandeling is geschikt als preventie en een kuur van meerdere behandelingen zorgt voor lang aanhoudende resultaten. Het resultaat is direct zichtbaar. Een behandelkuur is dan ook dé oplossing voor een huid die haar veerkracht verloren heeft én voor mensen die een facelift te ingrijpende vinden.

Is deze behandeling voor mij geschikt?

De L3 laserbehandeling is uitermate geschikt voor

  • voor lifting van gezicht
  • versteviging van het weefsel
  • het verminderen van vochtwallen en oedeem(vochtophoping),
  • voor verbetering van de bloedsomloop en weefselspanning
  • voor het liften van de oogcontouren
  • goed voor een beter celfunctioneren

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

1 behandeling is toepasbaar als éénmalige, huidverbeterende en liftende behandeling, leuk voor een feestje en houdt 4 dagen, maar wilt u echt een mini face-lift dan adviseren wij een kuur van 10 behandelingen die in 5 weken worden gegeven, dus 2x per week 45 minuten.
Om het effect van de behandeling te ondersteunen en tot een zo goed mogelijk resultaat te komen is het noodzakelijk dat u uw huid tijdens de kuur thuis verzorgt met LOOkX Skincare producten.

 

Prijzen

Mini Facelift eenmalige behandeling.  60 min.  € 105,00