Een krachtige oogopslag + een klassieke rode lip = altijd een doorslaggevend succes. Volle wenkbrauwen maken de perfectie compleet.

Stap 1. Breng met de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.07 Deep black matt een lijntje aan op het bovenste ooglid, zo dicht mogelijk tegen de wimperrand. Vervaag dit vervolgens met een oogschaduwpenseel. Deze waterproof eyeliner bevat verzorgende ingrediënten en speciale kleurpigmenten die direct voor een optimale, matte dekking zorgen. Dankzij de Smarttouch® gripzone ligt hij lekker in de hand en de zachte textuur laat zich meteen na het aanbrengen gemakkelijk blenden. Neem nu de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.18 Miracle nude, breng deze aan op de waterlijn en zie: je ogen zetten het meteen op een stralen.

Stap 2. De LOOkX Eyeshadows staan bekend om hun hoge pigmentatie, maar ook om hun verzorgende eigenschappen. De formules bevatten vitamine E en beeswax (bijenwas), ter bescherming van de tere huid rond de ogen. Breng de LOOkX Eyeshadow Nr.903 The dark side matt aan op de buitenste ooghoek tot de arcadeboog en vervaag richting de binnenste ooghoek. Zet ook de onderste wimperrand er licht mee aan. Gebruik eventueel de LOOkX Creamy eyeshadow in Earth als primer, ideaal voor vrouwen bij wie oogschaduw snel in de lijntjes loopt. Neem daarna de LOOkX Eyeshadow Nr.902 Not so sweet pearl+ en kleur hiermee het gehele bewegende ooglid in, vanaf de binnenste ooghoek richting de buitenste. Wil je een speels effect? Stip dan de binnenste ooghoek nog eens aan.

Stap 3. Behalve door een goede basis wordt deze look gekenmerkt door een rode lip en volle, natuurlijke wenkbrauwen. Die lippen bewaren we tot het laatst. Vul eerst je wenkbrauwen in door superdunne ‘haartjes’ te schetsen met de LOOkX Eyebrow pencil brown, het toverstafje onder de LOOkX potloden. De unieke kleurpigmenten passen zich aan, aan bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw. De textuur is zijdezacht, zorgt voor een mooie matte finish en blijft de hele dag perfect zitten. Borstel je brows vervolgens in een schuine, opwaartse beweging in model met het speciale wenkbrauwkammetje.

Stap 4. Breng zowel op de onderste als de bovenste wimpers zigzaggend een paar lagen mascara aan. De LOOkX Ultra wear mascara bezorgt wimpers een natuurlijke krul, veel volume, een diepzwarte kleur en een glanzende finish. Panthenol (provitamine B5) geeft ze ondertussen de volle laag verzorging. De formule beschermt, verzorgt en werkt als een moisturizer, waardoor wimperhaartjes al na enkele dagen gebruik mooier, gezonder en sterker ogen. Dankzij de speciale ‘light weight’ technologie blijven wimpers zelfs met meerdere laagjes mascara zacht en flexibel. Waterproof, maar gemakkelijk te verwijderen.

Stap 5. De LOOkX Compact powder duo blush geeft je look kleur en (een subtiele) glans. Draag je geen foundation, breng dan direct over je dagverzorging de LOOkX Compact powder pure beige of de LOOkX Natural velvet mineral powder aan. Beide formules trakte¬ren je huid op wat extra verzorgende en beschermende ingrediënten.

Stap 6. Kleur je lippen in met de Lipstick Nr.87e Woman in red matt. Te intens? De LOOkX Lipstick Nr.70 Wild ginger pearl is net zo mooi, maar voelt ‘veiliger’.

Stap 7. Een mooie huid toont meerdere tinten, anders oogt hij al snel te egaal en onnatuurlijk. Dit bereik je door je gezicht te ‘shapen’ met behulp van twee kleuren foundation en te ‘stroben’ met twee tinten poeder. Wat glans op het jukbeen en boven de lippen geeft een prachtig effect.

 

-Tip-
Alle lipsticks van LOOkX zijn op crèmebasis en zorgen voor een zacht glanzende finish (en dus voor optisch meer volume). De formule bestaat uit maar liefst 85% natuurlijke ingrediënten zoals  wonderboomolie, die lippen soepel houden en uitdrogen voorkomen. Hooggepigmenteerd, dus optimaal dekkend. Met de LOOkX Lip brush kun je je lipstick heel precies aanbrengen en eventueel de vorm van je lippen onopvallend corrigeren.