Met deze sprankelende look ligt de wereld aan je voeten. Hoofdrollen zijn weggelegd voor ogen en wenkbrauwen, maar ook de dauwachtige teint steelt de show.

Stap 1. Een mooie huid toont meerdere tinten, anders oogt hij al snel te egaal en onnatuurlijk. Dit bereik je door je gezicht te ‘shapen’ met behulp van twee kleuren foundation en te ‘stroben’ met twee tinten poeder (bekijk de movie op www.lookx.com/experttips). Wat glans op het jukbeen en boven de lippen geeft een prachtig effect.

Stap 2. Behalve door een goede basis wordt deze look gekenmerkt door volle, natuurlijke wenkbrauwen. Vul ze in door superdunne ‘haartjes’ te schetsen met de LOOkX Eyebrow pencil brown, het toverstafje onder de LOOkX potloden. De unieke kleurpigmenten passen zich aan, aan bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw. De textuur is zijdezacht, zorgt voor een mooie matte finish en blijft de hele dag perfect zitten. Borstel je brows vervolgens in een schuine, opwaartse beweging in model met het speciale wenkbrauwkammetje.

Stap 3. Breng de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.07 Deep black matt met de LOOkX Blender brush al ‘smudgend’ aan op het gehele bewegende ooglid, bij wijze van primer. Deze waterproof eyeliner bevat verzorgende ingrediënten en speciale kleurpigmenten die direct voor een optimale, matte dekking zorgen. Dankzij de Smarttouch® gripzone ligt hij lekker in de hand en de zachte textuur laat zich meteen na het aanbrengen blenden. Zet ook de onderste wimperrand ermee aan en vervaag met een kwastje. Neem nu de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.18 Miracle nude, breng deze aan op de waterlijn en zie: je ogen zetten het meteen op een stralen.

Stap 4. De LOOkX Eyeshadows staan bekend om hun hoge pigmentatie, maar ook om hun verzorgende eigenschappen. De formules bevatten vitamine E en beeswax (bijenwas), ter bescherming van de tere huid rond de ogen. Breng de LOOkX Eyeshadow Nr.900 Denimstyle matt/pearl aan op het gehele bewegende ooglid. Dep de kleur in de eerder aangebrachte eyeliner zodat de twee tinten mooi met elkaar versmelten. Op deze manier worden de pigmenten gefixeerd zodat de oogschaduw de hele dag goed blijft zitten. Stip met de LOOkX Eyeshadow Nr.902 Not so sweet pearl+ de binnenste ooghoek aan en strijk ook wat precies onder de wenkbrauw. Breng voor een metallic effect vervolgens de LOOkX Eyeshadow Nr.901 Grey that rocks pearl+ in het midden van het bewegende ooglid aan en strijk deze prachtige grijstint ook op de onderste wimperrand.

Stap 5. Breng zowel op de onderste als de bovenste wimpers zigzaggend een paar lagen mascara aan. De LOOkX Ultra wear mascara bezorgt wimpers een natuurlijke krul, veel volume, een diepzwarte kleur en een glanzende finish. Panthenol (provitamine B5) geeft ze ondertussen de volle laag verzorging. De formule beschermt, verzorgt en werkt als een moisturizer, waardoor wimperhaartjes al na enkele dagen gebruik mooier, gezonder en sterker ogen. Dankzij de speciale ‘light weight’ technologie blijven wimpers zelfs met meerdere laagjes mascara zacht en flexibel. Waterproof, maar gemakkelijk te verwijderen.

Stap 6. De LOOkX Compact powder duo blush geeft je look kleur en (een subtiele) glans. Draag je geen foundation, breng dan direct over je dagverzorging de LOOkX Compact powder pure beige of de LOOkX Natural velvet mineral powder aan. Beide formules trakteren je huid op wat extra verzorgende en beschermende ingrediënten. Tip: strijk een beetje LOOkX Loose eyeshadow moonshimmer goldbrown op je jukbeenderen voor een party vibe.

Stap 7. Breng de LOOkX Lipstick Nr.70 Wild ginger pearl en/of de LOOkX Lipgloss Nr.45e Totally perfect pearl aan met behulp van de zogenaamde ‘stain’ techniek: dep de kleur met een vingertop luchtig op de lippen voor een natuurlijk effect.