Nieuw bij ons in de salon: Youth defense serum

LOOkX Skincare heeft het revolutionaire Youth defense serum gelanceerd! De formule sluit perfect aan op de overige producten uit de Youth defense-lijn en staat voor: Power, Protect, Preserve. De huid met de eerste tekenen van huidveroudering wordt op krachtige wijze beschermd tegen rimpelvorming.

Stop de tijd met het Youth defense serum! Het nieuwste product uit de Youth defense-lijn heeft een pre anti-ageing werking en remt niet alleen de eerste tekenen van huidveroudering maar het heeft ook een kalmerend effect en gaat roodheid tegen. Het serum onderscheidt zich bovendien door de innovatieve textuur, de samenstelling verandert zodra het in aanraking komt met je huid in een rijke, olieachtige substantie die enorm snel door jouw huid wordt opgenomen. Dankzij de antioxidanten heeft het serum ook een beschermende werking.

Dit gloednieuwe serum is geschikt voor alle huidtypen, maar met name voor de huid met beginnende rimpeltjes. Het product is bovendien vrij van parabenen, minerale oliën en uiteraard niet op dieren getest.

Het LOOkX Youth defense serum heeft een drievoudige werking:

  1. Power: de energiecentrales en de jeugdigheidsgenen in de huidcellen diep in de huid worden gestimuleerd, wat voor optimaal functionerende cellen zorgt.
  2. Protect: zowel de diepe huidlagen als de bovenste beschermingslaag worden intens gevoed voor een zichtbaar gladdere, frissere en beter gehydrateerde huid direct na het aanbrengen.
  3. Preserve: de formule behoudt de jeugdigheid van de huid door schade aan huidcellen te voorkomen en huidweefsels te beschermen.

Gebruik
Breng het serum ’s ochtend en ’s avonds aan op je gereinigde huid van je gezicht, hals en decolleté. Gebruik het LOOkX Youth defense serum in combinatie met de andere producten uit het Youth defense assortiment voor het meest effectieve resultaat.

Resultaat

Het Youth defense serum kalmeert de huid, vermindert roodheid, beschermt het DNA van elke cel en verlengt de levenscyclus van de cellen. Het serum werkt meteen huidverstevigend met als resultaat directe rimpelvermindering. Jouw huid voelt na gebruik voller en steviger aan!

Kom gezellig langs in de salon om het serum te testen!