Meso Vytal is een nieuwe, unieke en efficiënte schoonheidsbehandeling op basis van een geheel nieuwe techniek voor huidverbetering. Het is een veilige, eenvoudige,pijnloze en snelle manier om de huidcellen een oppepper te geven.

Met behulp van heel veel kleine naaldjes worden microkleine gaatjes in de bovenste huidlaag(epidermis) gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd.

Het Meso Vytal Cell Boost Concept bestaat uit 2 verschillende behandelingen. Meso vytal med – huidverjonging, met hyaluronzuur en peptiden of Meso vytal fresh – voor extra voeding met zorgvuldige samenstelling van vitaminen, Q10 en aminozuren.Rimpels en fijne lijntjes worden duidelijk verminderd.. Dit is al zichtbaar na slechts 1 behandeling. Het mooiste resultaat verkrijgt u na 4 behandelingen.

Contra-indicaties: allergiën, huidafwijkingen, immuundeficiëntie en een hypergevoelige huid.

Bent u ook zo enthousiast geworden? Kom bij ons langs om deze geweldige behandeling te ondergaan.

NU Speciale Actie: Meso Vytal inclusief 15 minuten gratis LED THERAPY voor € 75,00

LOOkX anti ageing LED therapie
√ Minder lijntjes en rimpels
√ Stevigere huid
√ Strakkere huidcontouren
√ Gaat huidveroudering tegen

Het LOOkX anti-ageing LED mask bevat 70 rode lampjes. Deze lichtgolven van monochromatisch rood licht zijn in staat de diepere huidlagen te bereiken en de energieproductie in de cellen te stimuleren waardoor weefsels en cellen in de huid intensiever functioneren. Het masker biedt een toegankelijke, aangename en geheel pijnloze behandeling.