Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders? Nu hebben we de LOOkX Sleeping beauty bag in ons assortiment! Met deze goedgevulde bag kun je de tere huid rondom je ogen en lippen verzorgen.

De inhoud van de LOOkX Skincare Sleeping beauty bag:

– 1x LOOkX Eye rescue PM 10 ML

Onze huid is in de nacht het actiefst. Er vinden allerlei processen plaats als collageen dat wordt aangemaakt, afvalstoffen die worden opgeruimd en er wordt nieuwe energie opgedaan voor de dag erna. LOOkX Eye rescue PM helpt de dunne, kwetsbare huid rondom de ogen tijdens het draaien van deze nachtdiensten. De formule vermindert donkere kringen en vochtophopingen, stimuleert collageenaanmaak, neutraliseert schadelijke vrije radicalen en herstelt de huid.

– 1x LOOkX O2 Relax eye & face mask 15 ML

LOOkX O2 Relax eye & face mask verkwikt en kalmeert de vermoeide snel geïrriteerde huid. Dit masker zit vol met benefits voor de huid. Zo verzacht en ontspant dit masker de huid, beschermt tegen vochtverlies, beschermt het tegen huidveroudering en dit masker vermindert roodheid en irritaties. Breng het masker een keer per week aan als overnight mask voor een extra verzorgende boost. Het masker mag op het gehele gezicht – dus inclusief de oogzone gebruikt worden.

– 3x LOOkX Youth defense lip mask

LOOkX Youth defense lip mask is speciaal bedoeld voor de lipcontour en heeft een krachtige, hydraterende werking dankzij de mix van actieve ingrediënten. Dit masker is de ideale behandeling om rimpels en lijntjes rond de lippen te voorkomen. Voor een optimale beleving is dit masker zowel warm als koud te gebruiken:

Koud:
Plaats het masker nog in de verpakking 30 minuten in de koelkast en breng direct aan op de huid voor een verkoelend effect.

Warm:
Plaats het masker nog in zijn verpakking 10 minuten in een bakje met warm water, en breng direct aan op de huid voor een verwarmend effect.

*Elk masker is bedoeld voor eenmalig gebruik, controleer voor het aanbrengen altijd de temperatuur.

– CADEAU Satin sleeping eye mask (LIMITED EDITION)
Als cadeau zit bij deze Sleeping beauty bag een prachtig LOOkX Satin Sleeping eye mask!

Tip: de producten zijn verpakt in een mooie organza bag, die daarna eventueel als make-up tasje gebruikt kan worden.

De LOOkX Sleeping beauty bag is NU €59,00 in plaats van €69,80. Kom dus snel langs in de salon!