Voelt jouw huid trekkerig aan en wil je haar weer in topconditie brengen? Dankzij de nieuwe Intense skin improvement boost treatment wordt de weerstand van je huid direct verhoogd, en voelt zij meteen weer zacht en soepel aan.

De combinatie van verfrissende, herstellende en hydraterende producten zorgen voor direct zichtbare huidverbeterende resultaten. De Intense skin improvement boost treatment laat jouw huid optimaal gehydrateerd, verstevigd en volledig in balans gebracht achter!

De behandeling in het kort
De treatment zal starten met een hydraterend reinigingsritueel. Daarna wordt de Derma miracle peel aangebracht, gevolgd door de Vitamin cocktail scrub, het O2 relax eye & face mask en een wet mask. Tot slot krijg je een verfrissende gezichtsmassage met heerlijke aroma’s en wordt jouw huid verzorgd met een dag- en oogverzorging.

Jij kunt thuis de resultaten van de behandeling versterken door de NIEUWE LOOkX Skincare bootcamp box te gebruiken! Met deze box volg je thuis een kuur van 14 dagen met huidverbeterende nachtmaskers en laat je een extra stralende en gezonde huid tevoorschijn komen.

Het resultaat na de Intense improvement boost treatment

  • De huid is optimaal gevoed en gehydrateerd
  • Weerstand van de huid is direct verhoogd
  • De huid voelt meteen minder trekkerig aan
  • Stralende en frisse teint

Deze treatment is voor alle huidtypes geschikt.

Maak snel een afspraak!