Een professionele peeling voor thuis: de nieuwe LOOkX Derma skin repair acid peel. De LOOkX Derma skin repair acid peel is zeer geschikt voor de huid met duidelijke tekenen van huidveroudering.

De formule bevat krachtige ingrediënten zoals AHA’s voor intensieve verfijning van de huid: deze AHA peeling pakt onder andere diepe rimpels aan, egaliseert en verheldert de teint en maakt de huid steviger. Ook bevat de formule een uniek complex van plant stamcellen, dat de DNA-structuur van de huid beschermt en de aanmaak van collageen activeert.

De voordelen van de LOOkX Derma skin repair acid peel:

  • Verstevigt de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Zorgt voor een frisse, stralende teint
  • Stimuleert de collageenproductie
  • Geschikt voor alle huidtypen, m.u.v. de droge en gevoelige huid

Alpha Hydroxy Acids

De LOOkX Derma skin repair acid peel bevat een slimme mix van allerlei alfahydroxyzuren, beter bekend als AHA’s (Alpha Hydroxy Acids). AHA’s zijn exfolianten die ervoor zorgen dat de huid weer gaat stralen! AHA’s verhelderen de teint, verminderen pigmentvlekken en verfijnen grove poriën. Door de exfoliërende werking van AHA’s wordt de huid gevoeliger voor zonlicht. Gebruik daarom altijd na gebruik van producten met AHA’s een zonbescherming, bijvoorbeeld de LOOkX Sun fluid SPF30 of de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer.

Gebruik

  1. Verwijder make-up en reinig de huid met bijvoorbeeld de LOOkX Amazing cleansing balmen de LOOkX Refresh lotion. Voor het beste resultaat breng je de LOOkX Derma skin repair acid peel één tot twee keer per week aan op een droge huid.
  2. Verdeel 3-4 pompjes van de LOOkX Derma skin repair acid peel met de vingers over het gelaat, vermijd bij het aanbrengen de oogcontouren. Was de handen en laat de peeling 5 tot 10 minuten inwerken – afhankelijk van de gevoeligheid van de huid. Verwijder de peeling met lauwwarm water.
  3. Verzorg de huid goed nadat je de peeling hebt gebruikt. Gebruik daarom de LOOkX Skin multitaskerom de pH-waarde van de huid weer in balans te brengen. Deze lichte crème werkt hydraterend, kalmerend en herstellend, en zorgt bovendien voor lifting en versteviging dankzij de anti-ageing ingrediënten. Bescherm de huid ook altijd goed na gebruik van de LOOkX Derma skin repair acid peel met een geschikte zonbescherming. Gebruik als zonbescherming bijvoorbeeld de LOOkX Sun fluid SPF30of de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer.

De LOOkX Derma skin repair acid peel is nu verkrijgbaar voor €45,- in plaats van €50,- (je ontvangt 10% introductiekorting)!