Ready to relax? Verbeter je nachtrust & manage je stresslevel met de producten van This Works!

De naam This Works zegt eigenlijk al genoeg, want ‘het werkt!’. De producten maken hun beloften echt waar. De award-winning producten van This Works bevatten allemaal een ‘superblend’ van natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en aroma-therapeutische geuren van de puurste en beste kwaliteit om zichtbaar en klinisch bewezen resultaat te geven.

Ontdek ze allemaal:

Deep Sleep Pillow Spray

Slaaptekort? Deze slaapspray is zo ongeveer hét wondermiddel voor een goede nachtrust, om heerlijk (diep) te slapen en uitgerust weer op te staan! Met bewezen resultaten, dat bleek wel uit een recentelijk onafhankelijk onderzoek onder 217 mensen (12+) die aan slaapstoornissen leiden; maar liefst 85% van de proefpersonen raadt Deep Sleep Pillow Spray aan aan anderen!

Sleep Plus+ Pillow Spray

Deze spray is ontwikkeld voor gebruikers die toch nog wakker werden gedurende de nacht, ook na het gebruik van de This Works Deep Sleep Pillow Spray. De werking is klinisch bewezen om je beter te laten slapen: 100% van de onrustige slapers zei ‘This Works’, en 89% van de patiënten die voorheen medicatie voor het slapen hadden voorgeschreven gekregen, gaf de voorkeur aan de

Sleep Plus+ Spray boven hun medicatie.

Deep Sleep Shower Gel

De dagelijkse stress maakt het soms niet makkelijk om goed te ontspannen. Laat de stress van een druk leven niet z’n tol eisen en zorg dat je geniet van een goede nachtrust – met deze ultra-ontspannende Deep Sleep Shower Gel kun je heerlijk ontspannen na een lange dag.

Morning Expert Shower Gel

Deze bodywash verbetert je stemming onder de douche direct en geeft je dag een opwekkende kickstart. Morning Expert Shower Gel stimuleert het wakker worden en bestrijdt vermoeidheid op een natuurlijke manier

Deep Sleep Bath Soak

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning aan het einde van een lange dag en bereid je tegelijkertijd voor op een heerlijke nachtrust. Het badzout zorgt voor ultieme verwenning van lichaam en geest.

Sleep Balm

Vind ontspanning uit de dagelijkse sleur en uitdagingen met deze ontspannende balsem voor op de binnenkant van je polsen. Voed je huid en kalmeer je zintuigen om ’s ochtends fris en vitaal wakker te worden!

Morning Expert Wake-Up Balm

Deze gloednieuwe 100% natuurlijke balsem breng je aan op je polsen als je wakker wordt en je ademt de geur diep in. Je ondergaat the magic van de balsem meteen: je bent alert en het gevoel van vermoeidheid is direct verdwenen.

Deep Sleep Breathe In

Doe een stapje terug met de rustgevende geur van lavendel, kamille en vetiver. De Deep Sleep Breathe In van This Works is een compact, roll-on reisgenootje of nachtkastje must-have om een verstoord slaappatroon te verlichten.

Stress Check Breathe In

Last van stress? Refresh en kalmeer je zintuigen met de aroma-therapeutische Stress Check Breathe In van This Works. Het kalmeert je geest, waardoor je ontspannen de dag kan beginnen.

Deep Sleep Heavenly Candle

Ideaal voor wanneer je wilt relaxen, ontstressen of terwijl je geniet van een ontspannend bad. Wanneer de geur van de geurkaars de kamer vult, ben je binnen no time weer opgeladen!

Stress Check Mood Manager

Spray de rustgevende geur over huid, kleding, meubels of beddengoed om een positieve sfeer te creëren. Door het handige formaat is het ook zeer geschikt voor onderweg: het kalmeert de geest waar je ook bent.

Choose Sleep

Klein, maar fijn is deze This Works Choose Sleep-kit. Het is een mini slaapoplossing uit de This Works Sleep-lijn voor nachten wanneer je je rusteloos voelt. Bevat Deep Sleep Pillow Spray 5 ml & Stress Check Breathe In 5ml.

Deep Sleep Pillow Talk

Het Dream-Team: twee waardevolle producten om je te helpen slapen, met veel expertise samengesteld met lavende en kamille. Bevat: Stress Check Roll-On 5 ml & Deep Sleep Pillow Spray 75 ml.

Wij bezorgen nog steeds aan huis, dus wil jij deze This Works producten bestellen? Laat het weten via info@allpeople.nl of via Whatsapp 072-5409349. In Whatsapp hebben wij tegenwoordig ook een SHOP! Zet het nummer in je telefoon en klik op het marktkraam logo rechts bovenin.