NIEUW: Oxygen infused hydra summer treatment

Ga jij deze zomer niet naar het buitenland maar gun je jezelf wel een ultiem relax moment? Dan hebben wij voor jou de perfecte escape: de Oxygen infused hydra summer treatment.

De behandeling is een echte zuurstof- en hydratatieboost voor jouw huid, speciaal voor de zomermaanden. We zijn natuurlijk dol op de zomer, maar factoren als de zon en het zoute zeebriesje kunnen een grote invloed hebben op de huid. Je huid kan hierdoor sneller uitdrogen, geïrriteerd raken en trekkerig aanvoelen. Speciaal daarom hebben we deze zomerse schoonheidsbehandeling bedacht, die zich niet alleen op het herstel van de huid richt, maar vooral ook op het beschermen van de kwetsbare huid.

Met de Oxygen infused hydra summer treatment is jouw huid helemaal ready voor de zomer!

De behandeling heeft de volgende resultaten:

  • Een gehydrateerde huid. Zon kan de huid uitdrogen, deze behandeling zorgt voor een frisse, stralende en goed gehydrateerde huid.
  • Zachte en egale huid: het gebruik van natuurlijke en huideigen werkstoffen wordt de huid op een veilige en effectieve manier verwend.
  • Vermindert irritatie. Deze behandeling is zeer effectief voor het verlichten van irritatie en roodheid.
  • Vermindert hyperpigmentatie door zonbeschadiging. De behandeling licht bestaande vlekken op en voorkomt de vorming van verdere pigmentophopingen.

Deze luxe behandeling is zo speciaal door het gebruik van zuurstof, plantstamcel extracten en hoog geconcentreerde actieve werkstoffen voor een stralende glow. Tijdens de behandeling kun je genieten van o.a. een Balinese nek-&schouder massage, huidanalyse, reinigingsritueel, vitamine C peeling, zuurstofmasker en hoofdhuidmassage. Na de treatment zul je je volledig gerevitaliseerd en verjongd voelen! Bonus: de behandeling is inclusief het O2 Relax eye & face mask 50ml voor thuisgebruik.

Deze behandeling is NU bij ons te boeken!