Voel jij dat je huid droger wordt? Dit kan komen doordat de buitenlucht tijdens de guurdere maanden weinig vocht bevat en de bloedvaatjes door de kou samengetrokken worden. Dankzij de nieuwe Rich power defense treatment krijgt je huid de ultieme verzorging die zij nodig heeft.

De Rich power defense treatment zal jouw huid ultiem verzorgen door haar te voeden en te hydrateren. Heerlijk verwarmende elementen en aangename aroma’s met intensief huidverbeterende verzorging worden gecombineerd voor optimale ontspanning.

De behandeling in het kort
De treatment zal starten met een ontspannend reinigingsritueel. Daarna wordt de Miracle peel aangebracht, gevolgd door het LED masker en de wet masks. Tot slot krijg je een ontspannende massage met heerlijke aroma’s en wordt jouw huid verzorgd met o.a. het NIEUWE LOOkX Youth defense serum.

Het LOOkX Youth defense serum is een pre anti-ageing product en remt de eerste tekenen van huidveroudering. Het kalmeert de huid en vermindert roodheid. Het beschermt het cel DNA en verlengt direct de levenscyclus van de cellen. Bovendien werkt het huidverstevigend. Na gebruik voelt de huid direct voller en dikker aan.

Het resultaat na de Rich power defense treatment

  • De huid voelt voller en dikker
  • Een teint met een zachtroze en verzorgde uitstraling
  • De huid is optimaal gevoed en gehydrateerd

Deze treatment is voor alle huidtypes geschikt.

Maak snel een afspraak!