Ervaar jij ook stress door jouw hectische leven? Dit kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid van de huid. En dan is er een nog grotere boosdoener: omgevingsfactoren. Dankzij de nieuwe Refresh & reset your skin treatment herstel je de huid en laat je haar stralen als nooit tevoren.

Bij de Reset & refresh your skin treatment wordt de huid allereerst hersteld. De huid die reeds beïnvloed is door de schadelijke omgevingsfactoren wordt als het ware ‘gereset’. Er komt een ‘nieuwe’ huid tevoorschijn die vervolgens beloond wordt met een moisture boost. Na deze treatment is de huid hersteld en gehydrateerd.

De behandeling
Aan het begin van deze treatment krijg je een ontspannende welkomstmassage. Tijdens deze welkomstmassage wordt het decolleté, de schouders en nek gemasseerd. Na deze massage wordt de huid gereinigd en wordt de Miracle peel aangebracht. Gevolgd door het heerlijke NIEUW LOOkX Prof Rejuvenating Mask. Tot slot wordt de huid geneutraliseerd en verzorgd.
Als bonus is een extra ‘refreshing’ beleving toegevoegd met het LOOkX Cooling eye mask. Dit masker is ideaal voor vermoeide ogen, vochtwallen en donkere kringen.

Het resultaat na de Reset & refresh your skin treatment
✔ Egale en optimaal beschermde huid
✔ Is de huid hersteld en gehydrateerd
✔ Stralende huid met jeugdige uitstraling

Deze treatment is voor alle huidtypes geschikt.

Maak snel een afspraak!