De LOOkX Glamgirl collectie draait om glamour en vrouwelijke, sophisticated looks met een vleugje eigenzinnigheid. Met de producten die aan al je verwachtingen voldoen, kun je eindeloos variëren terwijl de huid als bonus extra verzorging krijgt.

Oogschaduw
LOOkX Eyeshadow (van links naar rechts) Nr. 906 Naked matt, Nr. 904 Boheme pearl+, Nr. 905 Opera pearl+ en Nr. 907 Velvet pearl. De oogschaduw is hoog gepigmenteerd en bevat vitamine E en bijenwas ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen. Met deze tinten creëer je geheel volgens de laatste trends prachtige oogschaduw looks met metallic finish.

Eyeliner
LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner is toegevoegd aan het assortiment van LOOkX Make up en is meteen de meest ideale eyeliner op de markt! De eyeliner is gemakkelijk, verzorgend, snel, longlasting en smudgeproof. Dankzij het handige refill systeem kun je de pen makkelijk vervangen, dat is goed voor het mileu én de portomonnee. Het product heeft een universele vorm, geschikt voor links- en rechtshandigen.

Mascara
LOOkX Ultra wear mascara geeft de wimpers een natuurlijke krul, veel volume, een diepzwarte kleur en een glanzende finish. De mascara is waterproof, maar gemakkelijk te verwijderen. Dankzij de panthenol (provitamine B5) in de formule krijgen de wimpers direct een heerlijke volle laag verzorging.

Lippen
De Glamgirl Collectie bevat hoog gepigmenteerde LOOkX crème lipsticks Nr. 97 Merlot grape matt en Nr. 98 Clubwear matt. Met deze twee tinten kun je geweldige ‘two-toned lips’ creëren. Naast deze prachtige crème lipsticks bevat de collectie ook een heldere LOOkX lipgloss met parelpigmenten Nr. 5 Sparkle Brown pearl.

De lipsticks en lipgloss kunnen los van elkaar gedragen worden, maar zijn ook prachtig over elkaar heen voor een opvallende lip make-up.

Deze producten bestaan voor 85% uit voedende ingrediënten, zoals wonderboomolie en vitamine E, waardoor de lippen soepel aan blijven voelen.

Highlighter
De eerste échte LOOkX Glamgirl highlighter! De highlighter is een poeder met een mix van drie soorten pigmenten die zorgen voor een prachtige, glanzende finish.

Bonus: de highlighter werkt beschermend tegen huidveroudering, verzachtend en hydraterend voor de huid dankzij natuurlijke antioxidanten en moisturizing ingrediënten.

Wist je dat?
Xelly Cabau van Kasbergen twee make-up looks heeft gecreëerd met de Glamgirl Collectie ter inspiratie.

‘Classic chic’: Klassieke, chique look met trendy winged eyeliner en two-toned lippen.
‘Vogue chic’: Sprekende, warme look met intense oogopslag en glanzende metallic finish.

And remember: Smile, be beautiful and love yourself!

Producten

Oogschaduw
LOOkX Eyeshadow Nr. 904 Boheme pearl+ is verkrijgbaar voor €8,25
LOOkX Eyeshadow Nr. 905 Opera pearl+ is verkrijgbaar voor €8,25
LOOkX Eyeshadow Nr. 906 Naked matt is verkrijgbaar voor €7,95
LOOkX Eyeshadow Nr. 907 Velvet pearl is verkrijgbaar voor €8,25

Eyeliner
LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner is verkrijgbaar voor €18,95
Refill is verkrijgbaar voor €14,50

Mascara
LOOkX Ultra wear mascara is verkrijgbaar voor €20,50

Lippen
LOOkX Lipgloss Nr. 5 is verkrijgbaar voor €18,75
LOOkX Lipstick Nr. 97 is verkrijgbaar voor €15,95
LOOkX Lipstick Nr. 98 is verkrijgbaar voor €15,95

Highlighter
LOOkX Glamgirl highlighter is verkrijgbaar voor €21,50