Op veler verzoek zijn ze weer terug: de Big size face oils. De vertrouwde LOOkX Time stop oil en Balance oil in een ander jasje. Speciaal voor de feestdagen zijn de best selling oils in een glanzende, grotere verpakking gestopt. Extra leuk: er zit dit jaar een prachtig doosje om heen, zo wordt het nóg leuker om ze onder de kerstboom te zetten (of zelf te houden natuurlijk).

Tijdens de koude wintermaanden heeft je huid soms wat extra’s nodig, de huid kan snel droog en schraal aanvoelen. De LOOkX Big size Face oils geven de aanvullende voeding die je huid kan gebruiken. In plaats van 5ml kun je nu een big size dropper aanschaffen van maar liefst 15ml en krijg je 33% gratis. De producten mogen absoluut niet ontbreken op jouw verlanglijstje!

De LOOkX Big size Face oils zijn verkrijgbaar in twee intensief verzorgende varianten op basis van natuurlijke ingrediënten:

Balance oil

De Big size Balance oil zit in een prachtige shiny zilveren verpakking, wat staat voor puurheid.
LOOkX Balance oil is een elixir dat elke huid in balans brengt met zijn kalmerende en egaliserende eigenschappen. De hoge concentratie antioxidanten heeft een anti-ageing effect en vormt een beschermend schild op de huid, waardoor de huid minder gevoelig is voor schadelijke invloeden van buitenaf en stress van binnen uit.

Time stop oil

De Big size Time stop oil zit in een prachtige shiny gouden verpakking, wat staat voor ontspanning.

De LOOkX Time stop oil is een elixir op basis van krachtige anti-ageing werkstoffen en ontgiftende oliën. De huid krijgt alle intensieve voedende, anti-ageing voordelen van een serum en daarbovenop de heerlijke vochtverzorging van een moisturizer. De formule voelt comfortabel aan op de huid en verstevigt tot in de diepere huidlagen.

Gebruik

Verwarm één of twee druppels olie tussen de vingertoppen, en masseer het in op de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté. Breng daarna een heerlijke LOOkX crème aan zodat de producten elkaar mooi aanvullen voor een nog betere en diepere werking in de huid.

Prijsinformatie

In plaats van 5ml kun je nu een big size dropper aanschaffen van maar liefst 15ml en krijg je 33% gratis.

  • LOOkX Balance oil 15ml:  € 33,00 (normaal € 50,25)
  • LOOkX Time stop oil 15ml: € 41,50 (normaal € 62,85)

Let op: Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Op=op.