De zomer begint bijna écht, dat is natuurlijk weer een perfecte gelegenheid om een bezoek aan de salon te plannen. De bikinilijn wordt extra zorgvuldig bijgewerkt, de voeten mogen weer gezien worden en op de nagels verschijnen felle, zomerse kleurtjes. Maar ook de huid kan een extra boost gebruiken!

Daarom hebben wij nu de heerlijke LOOkX Skincare (Pre)Summer skin booster treatment op het menu staan. Deze intens hydraterende behandeling is precies wat de huid nodig heeft voor de aankomende periode. Terwijl je geniet van een ultiem relaxmoment zal de huid weer voorzien worden van de nodige hydratatie, waardoor de cellen optimaal gevuld worden en de huid weer veerkrachtig wordt.

Tijdens de behandeling wordt als eerste stap de huid goed gereinigd en de dode huidcellen verwijderd. Daarna kun je o.a. genieten van een heerlijk masker en een intensieve gezichtsmassage. Hierna zal jouw huid er weer stralend fris en vooral supergezond uitzien. Helemaal summer-proof!

De totale behandeling duurt 60 minuten en kost €79.

Ik ga op reis en neem mee…
Nu verkrijgbaar: LOOkX Try me sets. Deze try me sets zijn handig voor op reis maar ook de perfecte gelegenheid om kennis te maken met het uitgebreide LOOkX Skincare assortiment.

Er zijn drie verschillende boxen verkrijgbaar voor de verschillende huidtypes:

   LOOkX Skincare Try me set Normal / Sensitive skin
Je huid kan om verschillende redenen uit balans raken. De oplossing vind je in deze producten. Ze kalmeren de huid en helpen de huid te beschermen tegen externe factoren die o.a. droogheid, irritatie en huidveroudering veroorzaken. Je huid zal er weer stralend uitzien!
Inhoud:
– LOOkX Amazing cleansing balm 15 ml
– LOOkX Balance cream 15 ml
– LOOkX Balance oil 5 ml
– LOOkX Eye rescue AM Sample

LOOkX Skincare Try me set Normal / Dry Skin
Je huid verliest constant vocht. Hierdoor kan de huid op sommige plekken strak en oncomfortabel aanvoelen. De producten in deze LOOkX Try me set Normal/Dry skin transporteren vocht naar de delen van de huid waar een vochttekort heerst. Je huid voelt weer soepel en zacht aan!
Inhoud:
– LOOkX Moisture daycream 15 ml
– LOOkX Time stop cream 15 ml
– LOOkX Time stop oil 5 ml
– LOOkX Moisture serum 10 ml
– LOOkX Eye rescue AM Sample

LOOkX Skincare Try me set Lifting / Anti ageing
Door huidveroudering ontstaan er fijne lijntjes en rimpels. Ook krijg je te maken met het verlies van volume en elasticiteit van de huid. Je kunt dit huidverouderingsproces vertragen met de LOOkX Skincare Try me set Lifting/Anti-ageing. Deze producten verminderen zichtbaar de kenmerken van huidveroudering met direct resultaat.
Inhoud:
– LOOkX Youth defense cream 15 ml
– LOOkX Retinol2ndG 15 ml
– LOOkX Time stop oil 5 ml
– LOOkX Retinol2ndG serum 10 ml
– LOOkX Eye rescue AM Sample

Handig!
Je neemt jouw mini’s makkelijk mee op reis met de LOOkX Beauty bags. De Beauty bags zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: S (±20 cm x 10 cm), M (±20 cm x 12 cm) en L (±24 cm x 12 cm). LOOkX Beauty bags zijn shiny white met een grijs logo.

Deze bags zijn natuurlijk ook ideaal voor al jouw LOOkX Make up!