Ondanks dat wij niet open mogen hebben wij reden voor een FEESTJE!

Wij bestaan al 15 jaar en vandaag zijn wij met onze prachtige salon 5 jaar gevestigd in Koedijk. Zo gauw wij weer open mogen, gaan we dit natuurlijk uitgebreid met jou vieren. Wij zullen het hele jaar door leuke acties hebben. Speciaal voor jou!

Wij trappen af met de maand februari: Deze periode ontvang jij bij jouw bestelling of aankoop een gratis LOOkX Lip mask Youth defense t.w.v. € 6,00.

Hoe het allemaal begon…

Vroeger werkte ik bij een reisbureau, maar altijd wanneer ik zelf bij de schoonheidsspecialiste in de stoel lag dacht ik: dit wil ik ook! Heerlijk mensen verwennen en hun huid verbeteren, want ook ik had last van een onzuivere huid. Dus startte ik in mijn avonduren, twee jaar lang en twee avonden in de week, met het volgen van de opleiding voor schoonheidsspecialiste aan de Noord Hollandse Academie in de Tuinstraat in Alkmaar. Daarna ben ik aan huis begonnen als ‘Schoonheidssalon Carin’.

Een nieuwe fase

In 2005 kreeg ik de kans om uit te breiden naar een locatie in het Golden Tulip Hotel Alkmaar. Zo werd All People Beauty & Wellness geboren! Wij richtten ons toen op dagjesmensen die een hele dag bij ons kwamen relaxen en al gauw moest er personeel bijkomen. De naam werd tussentijds veranderd naar All People City Spa, omdat wij meer waren dan een wellness en ook klanten voor huidverbetering wilden bereiken. In 2015 hebben wij zelfs de Nationale Wellness Verkiezing gewonnen met het cijfer 9.3!

Koedijk

In 2015 besloten wij ons meer te gaan richten op huidverbetering en paste het hotel met saunafaciliteiten niet meer zo bij ons. We verhuisden naar Koedijk. Daar kreeg onze zaak meer uitstraling en zijn wij een Powered by LOOkX salon geworden. Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder mijn medewerkster, ik ben dan ook super trots op haar.

Huidverbetering

Mijn passie is en blijft huidverbetering! Dit doen wij door constante bijscholing te volgen om de salon up to date te houden, geavanceerde apparatuur en door het prachtige merk LOOkX – met de mooiste huidverbeterende producten – te gebruiken.

Wij bezorgen nog steeds aan huis, dus heb jij iets nodig laat het weten via info@allpeople.nl of via Whatsapp 072-5409349. In Whatsapp hebben wij tegenwoordig ook een SHOP! Zet het nummer in je telefoon en klik op het marktkraam logo rechts bovenin.