De huid van het oogcontour is kwetsbaarder dan de rest van je gezicht. De huid is maar liefst 10 keer dunner en drie keer gevoeliger en het gebied bevat veel minder talgklieren.

Tel daarbij op dat je ruim 20.000 keer per dag knippert. Ook heeft het invloed als je hardhandig je make-up verwijdert. Dan is het niet vreemd dat het oogcontour als eerst sporen van vermoeidheid en veroudering vertoont, in de vorm van donkere kringen, wallen en rimpeltjes.

De huid van jouw oogcontour heeft daarom andere behoeftes. Het is belangrijk om dit gebied wat extra aandacht te geven.

Behandelings upgrade

Laat je ogen stralen! Upgrade je oogbehandeling bij je volgende behandeling voor maar € 15,- en geniet van:

  • Luxe massage
  • Oogmasker
  • Oogverzorging.

Let op: alleen geldig voor behandelingen die plaats vinden tussen 14 september en 31 oktober 2020.

Wake-up call voor het oogcontour

Ben jij al fan van de LOOkX Eye rescues? Tussen 14 september en 31 oktober 2020 ontvang je 10% korting bij aankoop van de LOOkX Eye rescue AM en LOOkX Retinol2ndG Eye rescue.

’s Morgens: LOOkX Eye rescue AM laat je vermoeide blik verdwijnen en is de perfecte basis voor je make-up! De formule hydrateert, versterkt en beschermt de tere huid rondom je ogen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen en UV-straling.

‘’s Avonds: LOOkX Retinol2ndG Eye rescue is perfect voor ’s avonds, maar ook te gebruiken voor overdag. Deze redder in nood beschermt de tere huid rondom je ogen. Rimpels worden verminderd, donkere kringen en vochtophopingen aangepakt, en je huid wordt zachter, gladder en elastischer.

Hoe breng je oogcrème aan?

  1. Verdeel een klein druppeltje oogcrème over je ringvingers (deze vinger heeft de zachtste aanraking en zorgt daardoor voor de minste druk op je huid).
  2. Stippel de crème op je oogcontour (inclusief wenkbrauwbot).
  3. Klop de LOOkX Eye rescue onder en boven je ogen in met je vingertoppen, werk daarbij van binnen naar buiten.