Traditionele scrubs ontdoen de huid alleen van dode huidcellen en meestal niet op de meest milde manier. En je hebt niet altijd tijd voor een professionele exfoliating behandeling. LOOkX vond dat het tijd was voor een alternatief: de LOOkX Derma skin polish pads. Met deze pads geniet je van een professionele behandeling in je eigen badkamer. In één beweging zorgt een uitgekiende ingrediëntenmix (glycol-, melk- en salicylzuur, tomatenstamcellen en vitamine B3) voor een direct gladdere, jongere en stralende huid. Makkelijk, snel en veilig.

Elke pad is doordrenkt met deze actieve ingrediënten die dode huidcellen huidvriendelijk verwijderen, en een gezonde, stralende huid tevoorschijn laten komen met zichtbaar minder rimpels en lijntjes en voelbaar meer stevigheid en elasticiteit. Direct na toepassing oogt de huid helderder, zachter en egaler van teint. Al na het allereerste gebruik!

De LOOkX Derma skin polish pads zijn geschikt voor alle huidtypes en kunnen dagelijks worden ingezet voor een frisse, stralende huid.