Zaterdag 8 februari
14.00 uur
Demonstratie Fibroblast
Ooglift en rimpels verwijderen zonder snijden.
Wilt u de demonstratie bijwonen graag opgeven. Iemand meenemen mag ook.
Opgave via 072 5409349 of info@allpeople.nl


Naarmate de jaren verstrijken neemt het aantal actieve fibroblasten in onze huid af. Fibroblasten zorgen onder andere voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Als dit afneemt gaat de huid aanzienlijk verslappen, zoals op de afbeelding duidelijk is te zien.

Wat wij doen met een Be Lifted Plasma en Purebeau Fibroblast behandeling is dat we ervoor zorgen dat deze zogeheten fibroblasten weer aangewakkerd worden, zodat de huid weer gaat fungeren en er uit komt te zien als een jonge gelifte huid. Hoe wij dat doen? We zetten een zogeheten plasma spot op de huid waarbij de huid rondom deze plek samentrekt en verdampt, hierna begint de huid te herstellen en komt het verhaal van de fibroblasten om de hoek kijken.

We doen een beroep op het zelf herstellend vermogen van de huid. Uw huid zal zelf verstrakken, hier hoeft u dus geen snijwerk, botox of fillers voor te gaan gebruiken.

Het resultaat houdt gemiddeld twee jaar, dus een Be Lifted Plasma behandeling is in verhouding ook nog eens vele malen goedkoper.