Merk jij ook dat de winter, de stress van de lockdown en het niet kunnen bezoeken van onze salon van invloed is geweest op jouw huid? We got you met de ‘Boost your skin after lockdown kuur’! Speciaal voor jou, omdat je het verdient!

De kuur in het kort

Drie maanden lang gaan wij samen aan de slag met jouw onrustige en/of gestreste huid. Het resultaat: een ontzettend zachte en gezond uitziende huid!

In deze periode onderga je 3x de boost your skin LOOkX Power treatment + polijstende behandeling met onze favoriete microdermabrasie methode.

De behandelingen duren ongeveer 60 minuten en worden om de 28-30 dagen ingeboekt (dit is de tijd wanneer de cellen zich weer vernieuwd hebben in de huid).

Na de microdermabrasie is jouw huid helemaal met kristallen gepolijst en wordt ze voorzien van een nieuwe dosis vitamines, natuurlijke ingrediënten en moisturizers (onder andere door de LOOkX Prof collageen maskers).

De kuur kost € 250,00* en je ontvangt de LOOkX Prof collageen maskers t.w.v. € 10,00 per stuk en één LOOkX Sun fluid SPF30 tw.v. € 35,00 geheel GRATIS!

Note: Mochten wij plotseling dicht moeten in verband met COVID-19 maatregelen worden jouw afspraken verzet en blijft deze actie nog steeds geldig.

*je dient de betaling voor de start van de kuur in één keer te voldoen. De afspraken worden meteen samen met jou ingepland en deze kuur kan alleen als kuur afgenomen worden.

Reserveren