all_people_city_spa_006-2

Ga jij binnenkort trouwen? wij verzorgen graag jou bruidsmake-up. Dit is zowel mogelijk in de salon als aan huis, vraag naar de mogelijkheden. Of ben jij toe aan een nieuwe look, maar wat behoefte aan wat tips&tricks, boek dan nu een private make-up lesson of kom gezellig met een groep vriendinne.

LOOkX Make-up producten worden ontwikkeld in een laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen*. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.

Party Make-up30 min.€ 29,50
Bruids Make-up (incl. testmake-up)60 min.€ 99,50
Bruids Make-up op locatie (incl. testmake-up) *60 min.€ 119,50
Private Make-up Lesson45 min.€ 44,50
Group Make-up Lesson (v.a. 6 personen)
incl. hapje&drankje
120 min.€ 37,50 p.p

 

* op locatie in Alkmaar, buiten Alkmaar rekenen wij een toeslag, vraag naar de mogelijkheden.