Zondag 21 juni is het Vaderdag, het uitgelezen moment om iedere vader in de schijnwerpers te zetten! Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag?

LOOkX heeft meerdere producten die zeer passend zijn voor de mannenhuid, shop ze nu met 10% korting! Real men take care of their skin.

De producten

  • Man 24h boost: aftershave, dag- en nachtcrème, oogcrème, en ter verzorging van kale hoofdhuid. Als je er goed uit wilt zien, zonder gedoe. Deze lichte crème met energieboost voorkomt ingegroeide baardharen, vermindert fijne lijntjes en rimpels, en verfrist de huid 24 uur lang.
    Nu € 37,80
  • Solution pore minimiser: pak de oorzaken en symptomen van grove poriën aan met LOOkX Solution pore minimiser. De formule verkleint en verfijnt grote poriën, vermindert vuilophopingen en mee-eters, en reguleert een overactieve talgproductie van binnenuit.
    Nu € 52,16
  • Derma skin polish pads: een product waarmee je op een handige en snelle manier dode huidcellen kunt verwijderen. Gebruik de pads vóór het scheren om het ingroeien van baardharen tegen te gaan en de huid in optimale conditie te houden. De Derma skin polish pads verzachten de huid en geven de collageensynthese een flinke boost voor meer stevigheid.
    Nu € 35,06

De actie

10% korting op deze speciaal geselecteerde producten voor de mannenhuid. De actie loopt tot 22 juni.