Heb jij een vette, onzuivere en/of acne huid? LOOkX biedt de oplossing voor deze symptomen met de LOOkX Solution lijn. Bij aankoop van de LOOkX Solution pore minimiser krijg je de LOOkX Solution cream t.w.v. €51,50 helemaal gratis!

Het product

De LOOkX Solution pore minimiser pakt de oorzaken en symptomen van grove poriën aan. De formule verkleint en verfijnt grote poriën, vermindert vuilophopingen en mee-eters, en reguleert een overactieve talgproductie van binnenuit.

De LOOkX Solution cream is de perfecte oplossing voor een gecombineerde en/of vette huid. Het maakt korte metten met glimmende zones en onzuiverheden door poriën te verfijnen, de huid te matteren en te hydrateren. De talgklieren worden direct aangepakt om jouw huid niet alleen op te knappen, maar ook echt te behandelen.

Gebruik

Breng de LOOkX Solution pore minimiser ’s ochtends en/of ’s avonds als serum aan op de gereinigde huid. Dit kun je op drie manieren doen: plaatselijk op ontstekingen, als serum onder je de LOOkX Solution cream op de T-zone of je hele gezicht, of op zichzelf als dagelijkse verzorging voor je T-zone of hele gezicht. Je hals en decolleté mogen natuurlijk meegenomen worden. Breng daarna de LOOkX Solution cream aan op je gezicht, hals en decolleté.

De LOOkX Solution pore minimiser en de LOOkX Solution cream zijn geschikt voor alle huidtypen, met name de gecombineerde en/of vette huid.

Actie

Bij aankoop van de LOOkX Solution pore minimiser krijg je de LOOkX Solution cream t.w.v. €51,50 gratis. De actie loopt tot en met 30 oktober 2020.