Mascara maakt elke make-uplook helemaal af. Het is dan ook niet voor niets ’s werelds meest verkochte make-upproduct. Er zijn veel verschillende soorten mascara’s; LOOkX biedt mascara’s die passen bij jouw wensen en eisen. Extra fijn, deze shop je nu met 21% korting! Lees snel verder en ontdek welke LOOkX mascara bij jou past:

De producten

De LOOkX Mascara Big volume voorziet jouw wimpers direct van maximaal en langdurig volume in een diepe, glanzende zwarte kleur. Je krijgt direct een prachtig volle en intense oogopslag! Bovendien zorgt het speciaal gevormde borsteltje voor optimale separatie.

De LOOkX Mascara Ultra lash heeft een opdikkend effect en garandeert veel volume en extreme dimensie. Het geeft een zeer gepigmenteerde dekking en separeert de wimpers optimaal voor een intense oogopslag.

De LOOkX Mascara Ultra wear maakt al jouw wimperdromen waar. Deze mascara trakteert de wimpers op een natuurlijke krul, diepzwarte kleur, glanzende finish, optimale separatie en veel volume zonder uit te lopen dankzij de waterresistente formule. Bovendien blijven je wimpers sterk, gezond en soepel.

Gebruik

Breng de mascara aan met een zigzagbeweging op je wimpers, vanaf de aanzet tot de puntjes. Herhaal dit drie keer voor een optimaal effect met een natuurlijke krul en veel volume.

Actie

Shop de LOOkX Mascara Big volume, de LOOkX Mascara Ultra lash of de LOOkX Mascara Ultra wear nu met 21% korting. De actie loopt tot en met 30 oktober 2020.