Geef je huid deze winter een extra boost en zorg dat jij straalt met de kerst.

LOOkX Skincare geeft je alle mogelijkheden je behandeling uit te breiden met gerichte, effectieve en huidverbeterende extra’s.

Breid je favoriete 60 minuten LOOkX Skincare behandeling uit met één (of meer) van de volgende boosters en betaal € 22,50 i.p.v. € 30,00 (elke booster voegt 30 minuten toe aan je gekozen behandeling = totaal 90 minuten).

1. LOOkX Anti-aging LED mask:
Duurzaam verjongen! Deze unieke technologie richt zich op de verbetering van wondgenezing, weefselgroei en vertraagt verouderingsprocessen. Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Geef je huid haar energie, volume en jonge uitstraling terug!

2. LOOkX Carbon refining booster + Vit. C microdermabrasion + ontspannende LOOkX Hoofdhuidmassage:
Een unieke combinatie voor het behandelen van een onrustig winters huidje. De ideale oplossing voor acne en onderhuidse ontstekingen, zorgt voor een frisse en egale uitstraling, pigmentvlekjes worden opgelicht en de huid krijgt haar natuurlijke glow terug.

3. LOOkX Rejuvenating wet mask + LOOkX O2 Eye & face mask + exclusieve Eye & lip peeling:
Droge lippen, een grauwe, vermoeide huid en extra rimpels en lijntjes lijken bij de koude wintermaanden te horen. Met deze booster verdwijnen ze als sneeuw voor de zon!

4. Anti-ageing sheet mask en Lifting hyaluronic patches (2x) + Liftende oogkasmassage:
Rimpels en lijntjes hebben veel oorzaken en worden juist door het koude winterse weer verergerd. Met dit gouden duo pak je gelijk alle oorzaken en gevolgen van rimpels en lijntjes aan.

5. Massage met warme olie en stenen + ontspannende nek en schouder massage (Balinese nek en schouder massage) + Derma miracle peel:
Een goede massage is niet alleen heel erg lekker en ontspannend, maar laat je huid ademen en herstelt de natuurlijke glans. Het bevordert de doorbloeding, verstevigt de huid en voert afvalstoffen af. En het beste van alles is dat het ons gelukshormoon (endorfines) stimuleert.

Ben jij nog aan het nadenken wat je jouw zus, moeder, vriendin of partner cadeau gaat geven met Kerst? Of ben jij zelf toe aan een verwenmomentje? Reden genoeg om een gezichtsbehandeling als Kerstgeschenk te geven, maar ook te krijgen!