Sinds de introductie van het Anti-ageing sheet mask is het één van de paradepaardjes van LOOkX Skincare geworden.
Het masker is makkelijk, geeft direct resultaat én op de langere termijn. Daarom heeft het masker inmiddels veel fans gekregen, ben jij daar één van? Shop het masker met 25% korting!

Het product

Geduld is niet (meer) nodig met het LOOkX Anti-ageing sheet mask. Krijg meteen wat je wilt: een egale, stralende huid. Het Anti-ageing sheet mask is het wonder uit een zakje dat optimaal hydrateert, UV-schade repareert en direct lift en verstevigt. Bovendien wordt je DNA beschermt en gerepareerd voor een gezondere, jeugdigere huid. En het masker is ook nog eens zeer geschikt voor de gevoelige huid!

Gebruik

Reinig je huid goed. Verwijder het masker uit het zakje. Verwijder de blauwe en witte folie die de sheet beschermt. Breng voorzichting aan op je gezicht, en strijk het glad met je vingers, zodat het overal mooi aansluit. Laat 10 minuten inwerken. Verwijder het sheet en masseer de rijke vloeistof die op de huid is achtergebleven in. Vervolg met je gebruikelijke dag- of nachtverzorging. Er komt een prachtige egale, stralende huid tevoorschijn.

Actie

Shop het LOOkX Anti-ageing sheet mask met 25% korting. Nu € 9,71, normaal € 12,95. De actie loopt tot 31 juli.