Dokter Susan Schmidt is een ervaren cosmetisch arts die haar vak met passie en toewijding uitoefent. Zij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Helsinki, Finland en heeft in 1999 de huisartsopleiding afgerond. Vanaf 2002 heeft zij een eigen praktijk en werkt ze iedere maand een dag bij All People City SPA voor Cosmetische behandelingen. Dr. Susan Schmidt is naast haar medische kant, ook gespecialiseerd in medische-cosmetische behandelingen en huidverbetering.

Aandachtsgebieden zijn: cosmetische toepassingen van botox zoals expressierimpels in het gelaat en de hals. Daarnaast voert zij behandelingen uit met hoogwaardige, tijdelijke fillers waarmee het verloren volume in het gelaat hersteld kan worden. Dit geeft een frisse en natuurlijke uitstraling.

Met botox kunnen naast de rimpels ook medische problemen zoals overmatig zweten, tandenknarsen, spanningshoofdpijn en migraine aangepakt worden. Haar deskundigheid en esthetisch oog behoudt dokter Schmidt door het bezoeken van congressen en master-class workshops zowel in Nederland als in het buitenland.

Susan Schmidt is geregistreerd in Nederland onder het BIG-registratienummer: 19046273501