Meso Vytal is een nieuwe, unieke en efficiënte schoonheidsbehandeling op basis van een geheel nieuwe techniek voor huidverbetering. Het is een veilige, eenvoudige en snelle manier om de huidcellen een oppepper te geven.

Met behulp van heel veel kleine naaldjes worden microkleine gaatjes in de bovenste huidlaag(epidermis) gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd.

Het Meso vytal Cell Boost Concept bestaat uit 2 verschillende behandelingen. Meso vytal med – huidverjonging, met hyaluronzuur en peptiden of Meso vytal fresh – voor extra voeding met zorgvuldige samenstelling van vitaminen, Q10 en aminozuren.Rimpels en fijne lijntjes worden duidelijk verminderd. Door het hyaluronzuur worden de ruimtes tussen de cellen opgevuld en wordt de huid voller en gladder van binnenuit. Dit is al zichtbaar na slechts 1 behandeling.Voorbereiding en nazorg: Om de behandeling optimaal te laten verlopen gebruiken wij een speciala AHA peeling vooraf en een speciale herstelende aftercare crème als nazorg. Contra-indicaties: allergiën, huidafwijkingen, immuundeficiëntie en een hypergevoelige huid.

Prijzen

Meso VYTAL Therapie Full Face dmv krachtige werkstoffen 60 min.  € 95,00

Bent u ook zo enthousiast geworden? Kom bij ons langs om deze geweldige behandeling te ondergaan.